Spinazie koken hoe lang

Voor het spinazie koken hoe lang, hoeveel tijd heb je hiervoor nodig.

Allereerst heb je een grote pan nodig voor het koken van de spinazie. Spinazie koken hoe lang, is geen verrassing, voor je. Maar spinazie koken hoe lang of hoe moet dat. Het duurt maar een kwartiertje ongeveer, misschien zelfs maar 10 minuten. Spinazie koken hoe lang, moet wel goed gekookt worden, want te lang, dan haal je alle vitamines weg.

Spinazie koken hoe langMet verse spinazie koken hoe lang is het niet nodig om water toe te voegen, want na het wassen, is er genoeg water over om de verse spinazie koken te gaan doen.

Maar het is wel nodig om de spinazie goed te wassen, want er zit veel zand in de spinazie, nu van zand eten, word je niet blij – al kennen we allemaal het gezegde dat zand de maag schuurt. Als de spinazie gaat koken, dan slinkt het al gauw in de pan, dus je moet voldoende spinazie kopen, want anders heb je te weinig.

Per persoon circa 200 tot 300 gram, dan heb je wel genoeg. Wat tegenwoordig ook veel wordt gedaan, is spinazie wokken in een wokpan, dan ben je met 3 to 5 minuten klaar. Spinazie is gezond, veel ijzer en calcium en vezels.

Eet smakelijk!