Verse spinazie koken

Verse spinazie koken zorgt ervoor dat je een hele pan vol met groente hebt.

Met verse spinazie koken is het niet nodig om water toe te voegen, want na het wassen, is er genoeg water om de verse spinazie koken te gaan doen. Verse spinazie koken, wie houdt er niet van, het is gezond lekker en vol met vitamines. Wie is er niet sterk mee geworden, denk maar aan de zeeman Popeye. Verse spinazie koken duurt niet zo lang, ongeveer een kwartiertje.

verse spinazie koken

Spinazie is een groente die vooral veel gekookt wordt, maar tegenwoordig is wokken in een wokpan ook weer en hot-item geworden.

Wanneer de spinazie gekookt wordt, dan slinkt de spinazie behoorlijk veel, dus met het kopen van de spinazie moet je al gauw rekening houden met ruim voldoende spinazie te kopen. Gemiddeld ongeveer 200 tot 300 gram spinazie per persoon.

Spinazie is rijk aan ijzer en aan calcium en vezels. Spinazie bevat geen calorieën. Het hele jaar door is spinazie verkrijgbaar. Was de spinazie goed, want er zit vaak veel zand in, want zand eten is niet lekker. Laat het water goed uitlekken en dep het met een keukenpapier een beetje droog.

family sponge gezond gezin